Opendag 29 augustus 2020

Hoi hoi,

De zomervakantie is alweer voorbij, de school weer begonnen en dat is goed nieuws wat dat betekent dat scouting ook weer gaat beginnen! Jullie worden allemaal uitgenodigd voor de seizoensopening op zaterdag 29 augustus a.s. We openen met elkaar om 13.00 uur en we sluiten om 15.00 uur, dus kom op tijd! Je kunt aan allerlei uitdagende dingen meedoen en natuurlijk hebben we het zo verzonnen dat er voor alle speltakken superleuke (en pittige!) activiteiten te doen zijn, dus trek wel je uniform aan, maar niet je nieuwe schoenen of je goeie broek ?.

We vinden het ook erg leuk als je andere kinderen meeneemt, zodat die ook kunnen zien hoe gaaf scouting is. Iedereen vanaf 4 tot 18 is van harte welkom! Broertjes, zusjes, neven, nichten, buurmeisjes, buurjongens, je vriendjes, je vriendinnen: daag ze uit om mee te komen.

In verband met de coronaregels: we doen alles buiten en ouders moeten helaas buiten het terrein blijven. Alleen bij kleine kinderen mag er 1 ouder mee naar het terrein op. Als je gezondheidsklachten hebt, moet je helaas thuis blijven.

Vanaf 4 en 5 september beginnen de opkomsten weer! De tijden worden rond 24 augustus doorgegeven, dus houd je mailbox in de gaten.

Tot ziens bij de seizoensopening/ open dag op 29 augustus en daarna bij de opkomsten!

Your comment