Opendag 4 september 2021

Hallo allemaal

Zomervakantie is nu helaas toch echt voorbij, maar dat heeft een voordeel Scouting gaat weer beginnen! Iedereen is uitgenodigd voor de seizoensopening op zaterdag 4 september a.s.

We openen met elkaar om 13:00 uur en we sluiten om 15:00 uur, dus kom op tijd!

Je kunt aan allerlei uitdagende dingen meedoen en natuurlijk hebben we het zo verzonnen dat er voor alle speltakken spuer leuke activiteiten te doen zijn. Dus trek je uniform, oude kleding en oude schoenen aan!

Your comment

israelnightclub.comנערות ליווי בתל באביב ~ on 30 juli 2022 at 15:01

Good day! I just would like to give you a huge thumbs up for your great info youve got right here on this post. I will be coming back to your website for more soon.

https://israel-lady.co.il ~ on 3 augustus 2022 at 22:34

Greetings! Very useful advice within this post! It is the little changes that produce the biggest changes. Thanks a lot for sharing!

שירותי ליווי באילת -israelxclub.co.il ~ on 6 augustus 2022 at 16:59

Everything is very open with a very clear description of the challenges. It was really informative. Your site is very helpful. Many thanks for sharing!