PaRoBa 2022

Dit weekend is de PaRoBa, waar groepen scouts uit de hele regio naartoe gaan en een weekend lang leuke activiteiten doen zoals zelf koken en slapen in tenten. Ook Hedera heeft twee patrouilles gestuurd, een met verkenners en een met padvindsters. Er zit een wedstrijdelement aan het weekend, dus zondag zullen we weten hoe de groepjes het hebben gedaan!

Your comment

israelnightclub.comנערות ליווי בתל באביב ~ on 30 juli 2022 at 15:01

Good day! I just would like to give you a huge thumbs up for your great info youve got right here on this post. I will be coming back to your website for more soon.

https://israel-lady.co.il ~ on 3 augustus 2022 at 22:35

Greetings! Very useful advice within this post! It is the little changes that produce the biggest changes. Thanks a lot for sharing!

שירותי ליווי באילת -israelxclub.co.il ~ on 6 augustus 2022 at 17:00

Everything is very open with a very clear description of the challenges. It was really informative. Your site is very helpful. Many thanks for sharing!