Afscheidsweekend oudste shanti’s

Dit jaar was alweer de derde keer dat we een weekend organiseerden voor de oudste shanti’s. Dit weekend houden we vaak voordat de shanti’s overvliegen naar de padvindsters. Dat was dit keer anders. Nu was het weekend nadat ze waren overgevlogen. De reden voor dit terugkomende weekend is om de tijd bij de shanti’s december 2014gezellig af te sluiten met de leiding en oudste kinderen. Ook nu zou het weer een ontzettend gezellig en leuk meidenweekendje worden, met vier dames en drie leiding.

De dames begonnen dit weekend met een hike (via de whatsapp) richting het huis waar ze zouden blijven slapen. Ze hadden geen idee waar dit zou kunnen zijn. Speculaties gingen rond: ‘Ik dacht echt dat we in het bos gingen slapen’. Na twee keer fout gelopen te zijn, kwamen ze eindelijk aan bij hun bestemming. De meiden waren blij verast: ‘Gaan we echt hier slapen?’ Ze hadden geen idee dat dit niet een normaal scoutingweekend werd, maar een echt verwenweekend. Activiteiten waren maskertjes, voetenbadjes, op de wii ‘just dance’ doen, gezellige bordspelletjes, filmpje kijken en gourmetten.

De meiden hebben een ontzettend leuk en gezellig weekend gehad. De reacties waren geheel positief, net als die van de ouders. Dat is voor ons als leiding erg veel waard. Op naar het volgende afscheidsweekend!

De shantileiding

 

Your comment